Goudbaar 100 gram

Bij GoldBase bieden we een breed scala aan 100 gram goudbaren van de hoogste kwaliteit. Of u nu een doorgewinterde belegger bent of net begint met investeren in edelmetalen, onze collectie van 100 gram goudbaren biedt u een betrouwbare en waardevolle investering. Bekijk hieronder hoe je kunt beginnen met goud kopen.

100 gram goudbaren van GoldBase

Onze 100 gram goudbaren zijn vervaardigd van puur goud en komen van de meest gerenommeerde producenten wereldwijd. Wij garanderen dat elke goudbaar een zuiverheid heeft van minimaal 99,9%, wat betekent dat u investeert in goud van de hoogste kwaliteit. En dankzij onze AFM-vergunning kunt u met vertrouwen bij ons kopen, wetende dat uw investering in goede handen is.

Uitgebreid assortiment goudbaren van 100 gram

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan 100 gram goudbaren. Of u nu kiest voor een gegoten goudbaar van Argor Heraeus of een geslagen goudbaar van Valcambi, u vindt bij ons altijd een product dat aan uw specificaties voldoet.

Onze selectie omvat merken zoals Istanbul Gold Refinery, C.Hafner en de Austrian Mint. Daarnaast bieden we ook gespecialiseerde producten zoals de Valcambi Green Gold en de unieke Argor-Heraeus Kinebar. Deze variëteit geeft u de vrijheid om te kiezen voor een 100 gram goudbaar op basis van uw voorkeuren voor merk, design en productieproces.

Welke goudbaar van 100 gram moet ik kopen?

Bij het kiezen van de juiste 100 gram goudbaar, kunt u rekening houden met verschillende factoren zoals de productiemethode (gegoten of geslagen), het merk en het design. Gegoten goudbaren hebben vaak een ruwer uiterlijk en zijn meestal goedkoper te produceren, terwijl geslagen goudstaven een gladder en verfijnder oppervlak hebben.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor CombiBar van 100 x 1 gram. Dit biedt u meer flexibiliteit aangezien u kleine delen van uw investering kunt liquideren mocht dit nodig zijn. U kunt hierdoor inspelen op marktveranderingen, terwijl u ook nog eens profiteert van de voordelen van een lagere prijs per gram.

100 gram goudbaren van LBMA-geaccrediteerde producenten

Alle 100 gram goudbaren bij GoldBase zijn afkomstig van LBMA-geaccrediteerde raffinaderijen. Dit betekent dat de goudbaren voldoen aan de hoogste kwaliteits- en zuiverheidsnormen in de industrie.

Producenten zoals Argor Heraeus, Valcambi en PAMP zijn internationaal erkend voor hun betrouwbaarheid en vakmanschap. Door te investeren in goudbaren van deze producenten, weet u zeker dat u een product van uitstekende kwaliteit ontvangt.

De prijs van 100 gram goud

De prijs van een 100 gram goudbaar wordt bepaald door de actuele goudprijs op de wereldmarkt. Echter spelen ook de productiekosten een rol in de prijs, en dan met name de prijs die u per gram betaalt.

Kleinere goudstaven zijn in verhouding doorgaans duurder om te maken als we kijken naar de prijs per gram. Door te investeren in 100 gram goudbaren kunt u dus profiteren van lagere productiekosten vergeleken met kleinere staven, wat resulteert in een betere waarde voor uw geld.

Daarnaast hanteren we bij GoldBase competitieve prijzen en updaten we deze regelmatig om ervoor te zorgen dat u altijd de beste prijs betaalt voor uw investering. Op zoek naar andere hoeveelheden? Bekijk dan:

100 gram goud kopen bij GoldBase

Bij GoldBase bent u verzekerd van een betrouwbare aankoopervaring. Onze 100 gram goudbaren zijn direct uit voorraad leverbaar, wat betekent dat u snel kunt profiteren van uw investering. Met onze verzekerde verzending en tracking-informatie, kunt u uw aankoop met vertrouwen thuis laten bezorgen.

Verder staat ons ervaren team klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw investeringsbeslissingen. Wacht niet langer en koop vandaag nog uw 100 gram goudbaar bij GoldBase!

100 gram goud veilig opslaan

Een 100 gram goudbaar is een waardevolle investering en het is essentieel om deze veilig op te bergen. Hoewel u ervoor kunt kiezen om uw goud thuis te bewaren, brengt dit risico’s met zich mee, denk bijvoorbeeld aan diefstal of verlies.

Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw goud veilig bij ons op te slaan. Onze opslagfaciliteiten zijn speciaal ontworpen om de hoogste beveiligingsnormen te waarborgen, inclusief 24/7 bewaking, geavanceerde beveiligingssystemen en verzekerde opslag.

Door te kiezen voor opslag bij GoldBase, kunt u gerust zijn dat uw investering goed beschermd is. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw goud in huis en kunt te allen tijde toegang krijgen tot uw investering. Onze opslagdiensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw behoeften, of u nu een korte of lange termijn oplossing zoekt.